Mit ajándékozzak szalagtűzőre? (tudásbázis)
nekem 2éve volt a szalagavatóm,és én sem kaptam semmit.
De pl ha még nincs bankkártyája nyithatsz neki azt (ha lehet nélküle) az egyeteme ugyis ma már kötelező.
Vagy van vmi autónyereményes akármi, amivel autót lehet nyerni, és te fizeted be, de ha ugy dönt h nem vár tovább és nem akar nyerni akkor kiveheti a pénzt, azt azösszeget amenyniért te megvetted. Ilyen azt hiszem az otp-nél van
Vagy pl egy könyv is, esetleg olyan amiylen irányba megy majd tovább.
Esetleg egy szép fülbevaló, nem muszáj h arany lehet, ezüstöt is lehet kapni nagyon szépet.
Hirtelen ennyi jutott eszembe :)
hát akkor én is egy szép könyv mellett teszem le a voksom...
Nekem három éve volt a szalagavatóm, én senkitől nem kaptam semmit. Csak azért mondtam.
EGY VIRÁGKÖTŐVEL KELLENE BESZÉLNI,HOGY NEM E TUDNAVIRÁG CSOKOR KÖZZÉ VAGY BELŐLLE CSOKROT KÉSZÍTENI.
TUDOM NEM NAGY ÖTLET DE REMÉLEM SEGÍTETTEM
Szia!
Nálunk nem szokás adni ilyenkor semmit. Ha mégis akarsz valamit, akkor egy csokor virág.
Nagyobb ajándékkal várd meg a ballagást :)
Szalagtűzőre vagyunk hivatalosak! A nővérem leányát ünnepeljük és fogalmam sincs mit kellene neki ajándékoznunk. Ha esetleg pénzt adunk, akkor mennyit?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján?
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Családi ajándékozás
- Mit ajándékoznál a szerett férfinek?