Szalagavatóra a szalagtűzéshez hány centis magassarkú cipőt szoktak viselni? A 9, 5 centis az sok? (tudásbázis)
23.án lesz, úgyhogy még van :)
Addig gyakorold benne a járást, gondolom van még időd. :)
Egy párszor volt rajtam magassarkú, nem szenvedtem benne :D Én azért dilemmáztam, mert van egy alacsonyabb magassarkúm is, de abból kicsúszik a lábam ha harisnyában vagyok. Viszont ez a 9.5 centis magassarkúm pántos és ezért gondoltam, hogy ebben kevesebb esély van az elesésre is :D legalább is gondolom :D
Ez csak szokás kérdése.
Én 40 év fölött, ötvenkevés kilósan simán flangáltam 9 cm-es sarkakon. S csak nevettem a hüledezőkön. :)
De iskolai eseményre nem való. És nem azért, mert szenvedne benne; nyilván hozzá van szokva. (Ha nem, akkor nincs esze, hogy feltesz ilyen kérdést. :D)
Szerintem sok, bár tény, hogy nekem alapból nem jönnek be az ennyire magas sarkak. Írtó ritka, ha rajtam magassarkú van, az is kb 2-3 cm-es. Szerintem a kicsit sarok elegánsabb, mint a nagy.
Az egyik legelegánsabb cipőm 10 centi magas, mivel platformos, még kényelmes is. 165 cm lévén sűrűn szoktam elegáns fogadásokra felvenni, még sosem fájt benne a lábam. Ha jó a szerkezete, jól van a súlyelosztása megterezve, nem fog fájni benne a lábad. De tényleg ne először legyen rajtad, és kényelmes legyen.
állni órákat, vonulni, táncolni....hát, én nem vállalnám be, kínkeserves lesz
Tudsz-e menni benne ugy, hgy ne totyogj, mint a kotlos?
amiben tudsz táncolni, de minimum menni...
Amiben nem esel orra, és kényelmes...Ha végig tudod állni ekkora sarokkal az ünnepséget, akkor vedd fel.
Szoktak? Kik szoktak? Én biztos nem és még sokan nem. A cipő sarka nem a népszokásoktól függ:)
Szerintem olyan cipőt vegyél fel, amiben sokat tudsz állni. Ha abban érzed jól magad, akkor azt vedd fel. :)
Én biztos, hogy egy kicsit alacsonyabb cipőt választanék, ami kényelmesebb is. :)
Nekünk anno annyit mondott az osztályfőnök, hogy ne akkorra vegyünk új cipőt, mert ugye előfordulhat, hogy törni fog. A sarka pedig olyan legyen, amiben kényelmesen tudunk mozogni a műsor alatt....(Én mondjuk meghibbanék egy ilyen magas saroktól :) nekem már az ötcentistől is fáj mindenem )
Szerintem tök mindegy,amilyet akarsz.Én laposban voltam például,mert nem szeretem a magas sarkút.
Attól függ,hogy mihez vagy szokva.Azért ebben ácsorogni,mászkálni kell.Ha napi szinten ilyet hordasz,akkor meg sem fogg kottyanni a viselete,ha viszont csak erre az egy alkalomra akarod felvenni,akkor sok.
A kényelem a lényeg nem az,hogy ki néz ki a legjobban!Hosszabb ácsorgás után ilyen magas sarokkal alig fogsz tudni elindulni!
Azért a tanárod nem árt, ha felér a mellkasodig legalább :)
Sok. Ilyen cipő buliba, színházba való, nem iskolai eseményre.
Sok. Táncolnod kell benne? De elég ha csak ácsorogsz, le fog szakadnia lábad. Olyat vegyél,ami kényelmes. lehet magasabb a sarka, de sehol ne szorítson, tudjál benne anélkül menni, hogy figyelned kéne a lépéseidre.
Olyat vegyél fel, amiben nem fogsz hasra vágódni 1000 ember előtt. És vedd figyelembe, hogy (a legtöbb helyen) igen sokáig kell benne ácsorogni.
Amit majd kényelmesen tudsz viselni.Szerintem nincs meghatározva, hogy ez jó, ez meg nem jó.
Nekem 12 centis volt és másoknak is hasonló. Szerintem pont jó a 9,5 cm.
Szalagavatóra a szalagtűzéshez hány centis magassarkú cipőt szoktak viselni? A 9, 5 centis az sok?
További ajánlott fórumok: