Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Svájci kukoricafőzelék recept

Svájci kukoricafőzelék recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Svájci kukoricafőzelék hozzávalói:
- 2 sárgarépa
- 1 kk. vaj
- 2 kg paradicsom
- 2 ek. liszt
- 1 poház tejszín
- 1 konzerv kukorica
- kis só
- csipet cukor


A Svájci kukoricafőzelék elkészítési módja:
A megtisztított répát vajon, fedő alatt megpároljuk. A paradicsomot meghámozzuk és felkockázzuk, majd hozzáadjuk a répához. Megszórjuk liszttel és beleöntjük a tejszínt. Hozzáadjuk a kukoricát, megsózzik, megcukrozzuk. Majd az eglszet felfőzzük.

Szerintem finom lehet joghurttal is, meg egészségesebb is. (Más, kissé savanykás ízt ad neki, majd kipróbálom magam is.)


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A svájci kukoricafőzelék elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook