Süti-nyalóka (megmaradt mézeskalács alapú) recept


Mézeskalács
1 nagy e.k.vaj
4-5 e.k. Mascarpone
Dekorcukor
Pálcika
Marcipán
Csoki
A Süti-nyalóka (megmaradt mézeskalács alapú) elkészítési módja:
A mézeskalácsokat finomra morzsoljuk, majd adunk hozzá porcukrot, vajat, a krémsajtot és gyurmaállagúra gyúrjuk. Formázás előtt min.1 órára hűtőbe tesszük. Gömböket formázunk a pálcikák végére (mint a kojak nyalóka) Majd ismét hűtőbe tesszük. Dekorálható: Dekorcukorral, csokival bevonhatjuk, marcipánnal, kinek,mi szimpatikus.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Cucicsillag, 2015. jan. 6. 15:50
A süti-nyalóka (megmaradt mézeskalács alapú) elkészítési módja és hozzávalói.