Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Süti-nyalóka (megmaradt mézeskalács alapú) recept

Süti-nyalóka (megmaradt mézeskalács alapú) recept

Elkészítési idő 15 perc

A Süti-nyalóka (megmaradt mézeskalács alapú) hozzávalói:
Mézeskalács
1 nagy e.k.vaj
4-5 e.k. Mascarpone
Dekorcukor
Pálcika
Marcipán
Csoki


A Süti-nyalóka (megmaradt mézeskalács alapú) elkészítési módja:
A mézeskalácsokat finomra morzsoljuk, majd adunk hozzá porcukrot, vajat, a krémsajtot és gyurmaállagúra gyúrjuk. Formázás előtt min.1 órára hűtőbe tesszük. Gömböket formázunk a pálcikák végére (mint a kojak nyalóka) Majd ismét hűtőbe tesszük. Dekorálható: Dekorcukorral, csokival bevonhatjuk, marcipánnal, kinek,mi szimpatikus.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A süti-nyalóka (megmaradt mézeskalács alapú) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook