Hogyan tudjátok egy fogyás után tartani a súlyotokat? (tudásbázis)
Szia!
Én kb 5eve fogyhattam sokat (vagy 6,mar nem emlékszem).
Az étkezésben eszek mindent, én a napi mérlegelésben hiszek. Minden nap ugyanakkor ráállni, így pontosan tudom, hol tartok... Mikor egy nap többet mutat, általában pár nap mikor odafigyeléssel vissza csökken.
Paleo, ketogén étrenddel fogytam le. Azóta is leginkább ketogén életmódot folytatok. Ilyenkor nyáron nem tartom komolyan, mert ilyenkor a zsíros húsok, szalonna kevésbé csúsznak. Van, hogy egész nap csak gyümölcsöt eszem, ma pl. egy kiló meggyet.
Sporttal tartom magam formában, van egy farmerem, ami a mérleget helyettesíti. Ha az nem áll rajtam jól, akkor beszigorítok egy hétre ;)
Nekem kicsit soknak tűnik a zsír.
Ezek mellé ettél tiszta szénhidrátot.
Ezért van jojó.
De ugye ettél valami rendes kaját is, mert ez tiszta szénhidrát. Fehérjeforrásod mi? Eszel zöldségeket?
Nem hiszem, hogy 1 elrontott nap miatt dugába dőlne valami is, de egészségesebb rendszer kell.
Ennyi?
Ezt hova szorítanád lejjebb?
Anno rengeteget fogytam rövid idő alatt és teljesen felborult az emésztésem.
Zabálhatok 2 pofára, egy deka sem jön rám.
Nem, mert már hozzá lett szoktatva a szervezetem. Fokozatosan csináltam, mindig, aztán elértem, hogy megy egyben is. :)
Nincs gyermekem, 3 műszakban dolgozom, így a szabadidőmet is könnyen leszervezem.
Ezért nincs értelme fogyókúrázni. Eléri az ember amit akar és aztán mi lesz?
Törekedni kéne arra, hogy mindig normálisan együnk, sportoljunk/mozogjunk és akkor a súly sem ingadozna. Ráadásul ez a jojózás sokkal rosszabb a testednek mint az a +5 kiló.
Én sporttal. :)
Bár most neken is ingadozik, mióta kiderült a PM betegségem, január végén..
Nem szoktam direkt fogyózni, tehát eszek ugyanúgy, mint bármikor, viszont évek óta naponta sportolok.
2 óra fitness dance, 1 óra Béres Szandi súlykontroll, vegyes gyakorlattal. :)
Most 71 vagyok, de egyébként 68 szoktam lenni, az nekem az ideális. Azért a 71 fölé nem szeretnék menni!!
További ajánlott fórumok:
- Honnan tudjátok hogy a párotok az igazi?
- Nem tudjátok, hogy melyik városban van olyan fal, ahová a szerelmesek feltehetik a lakatjukat? Budapesten van?
- Mikor és hogy szoktátok megmérni a súlyotokat? Reggel vagy este?Felöltözve vagy sem?
- Tudjátok hol lehet beszerezni fogyasztásra alkalmas desz.vízet a patikán kívül, mert ott 2l=600Ft, tudtok jobbat?
- Tornázás nélkül is tudjátok tartani az elért testsúlyt?
- Elkezdtem sportolni és megálltam a fogyásban. Visszatartja a vizet a szervezetem. Meddig fog ez az állapot tartani?