Sült paprikás fetasajtkrém recept
A Sült paprikás fetasajtkrém hozzávalói:70 dkg piros húsú paprika (3-4 darab)
1 csokor zöldhagyma
1 csokor petrezselyem
30 dkg feta
10 dkg magozott fekete olajbogyó
10 dkg krémsajt
pirított kiflikarikák
A Sült paprikás fetasajtkrém elkészítési módja:
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A paprikát megmossuk, tepsire rakjuk, és a sütőben 10-15 perc alatt megsütjük. Akkor jó, ha már fekete a héja. Kivesszük, még melegen egy másik tálba átszedjük, és fóliával letakarjuk. Hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, könnyedén lehúzzuk a héját. Közben a hagymát megtisztítjuk, a petrezselymet leöblítjük, a fetával és az olajbogyóval együtt apróra vágjuk vagy leturmixoljuk. Összekeverjük a paprikával, a krémsajttal, és pirított kiflikarikán vagy pirítóson tálaljuk.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2016. aug. 12. 06:53
A sült paprikás fetasajtkrém elkészítési módja és hozzávalói.