Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Sült paprikás fetasajtkrém recept

Sült paprikás fetasajtkrém recept

A Sült paprikás fetasajtkrém hozzávalói:
70 dkg piros húsú paprika (3-4 darab)

1 csokor zöldhagyma

1 csokor petrezselyem

30 dkg feta

10 dkg magozott fekete olajbogyó

10 dkg krémsajt

pirított kiflikarikák


A Sült paprikás fetasajtkrém elkészítési módja:
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A paprikát megmossuk, tepsire rakjuk, és a sütőben 10-15 perc alatt megsütjük. Akkor jó, ha már fekete a héja. Kivesszük, még melegen egy másik tálba átszedjük, és fóliával letakarjuk. Hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, könnyedén lehúzzuk a héját. Közben a hagymát megtisztítjuk, a petrezselymet leöblítjük, a fetával és az olajbogyóval együtt apróra vágjuk vagy leturmixoljuk. Összekeverjük a paprikával, a krémsajttal, és pirított kiflikarikán vagy pirítóson tálaljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A sült paprikás fetasajtkrém elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook