Sült csülök pikáns mártással recept
A Sült csülök pikáns mártással hozzávalói:1 db húsos csülök
1 nagy fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 db babérlevél,5-6 szem bors
kevés pirospaprika
majoranna.
A Sült csülök pikáns mártással elkészítési módja:
A csülköt a fűszerekkel együtt puhára főzzük. Ha megfőtt lecsepegtetjük és mind a két oldalát megkenjük a mártással. Mártás: 2 evőkanál mustár, kevés őrölt bors, 1 evőkanál olaj, 2 evőkanál méz, pirospaprika, só. Összekeverjük és bekenjük a csülköt.Krumplival körítve, locsolgatva pirosra sütjük.
Előző nap elkészíthetjük és másnap csak sütni kell.
Jó étvágyat!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Nóra*, 2007. febr. 19. 10:01
A sült csülök pikáns mártással elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.