Sült csirke zöldségágyon(agyag tálban sütve) recept
290 kcal
1 kg csirke hús
1 tasak sült csirke fűszersó
burgonya kb.5-6 szem
egy tasak(450g)francia saláta alap
fél fej vöröshagyma
A Sült csirke zöldségágyon(agyag tálban sütve) elkészítési módja:
Az agyag tálat áztatod 20 percig. A csirke húsokat befűszerezed. A burgonyát meghámozod,egyforma vastag karikára vágod,majd beleteszed a Pataki tál aljába.Erre darabolod a vöröshagymát,és egy picit megsózod.Majd jöhet rá a francia saláta alap.Az egész tetejére szépen ráhelyezed a húsokat,majd a pataki teteje is felkerül.Hideg sütőbe teszed,majd 200 fokon kb 1 óra 20 perc alatt megsütöd. Isteni finom!!!Jó étvágyat!
A kalóriát 10 dkg sült húsra és 5 dkg zöldségre számoltam ki.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 43a06bd4d9, 2009. okt. 1. 16:21
A sült csirke zöldségágyon(agyag tálban sütve) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.