Rakott húsos zöldség recept
Kalóriaszegény
237 kcal
4 személyre:
30 dkg darált hús
1 pohár(140g)kefir
40 dkg vegyes leveszöldség(mirelit)
1 kis fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 ek.olaj
só
bors
majoranna
A Rakott húsos zöldség elkészítési módja:
A vegyes zöldséget kockából főzött húslevesben megfőzöd,ne túl puhára.Addig a darált húst ,a kockára vágott hagymát és az összezúzott fokhagymát,fűszerezed és összepárolod.Amikor a zöldség megfőtt, szűrőkanállal kiemeled a levesből és egy hőálló tálba teszed.Ezután összekevered a hússal.A tetejét megkenjük a kefirrel, majd 230 fokon megsütjük.
Ez az egész(4 adag) 949 kcal összesen.
A kalóriát 1 adagra számoltam ki.
Az a jó vegyes zöldség, amelyben sokféle zöldség van.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 43a06bd4d9, 2009. szept. 23. 13:36
A rakott húsos zöldség elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.