Hagymás, sajtos csirkecombok recept
A Hagymás, sajtos csirkecombok hozzávalói:5 db alsó comb
5 db felső comb
7 szem közepes burgonya
1 nagyobb vöröshagyma
1 nagyobb lila hagyma
2 tasak szárnyas fűszersó
ízlés szerint reszelt sajt
só
olaj
A Hagymás, sajtos csirkecombok elkészítési módja:
A combokat megmosom, megtisztítom. A burgonyát szép egyforma karikára szeletelem. A tepsibe olajat öntök, persze nem túl sokat. Beleteszem a karikára szeletelt burgonyát, és egy kicsit megsózom. A burgonyaágyra ráteszem a csirkecombokat, és a fűszersóval mindkét felét befűszerezem. Félbevágom a hagymákat, majd szeletekre vágom, és kézzel szétmorzsolva rászórom a csirkecombok tetejére. Előmelegített sütőbe, fólia alatt puhára párolom, majd a fóliát levéve addig sütöm, hogy a bőre szépen ropogósra piruljon. Mikor már majdnem kész van, ráreszelem a sajtot a tetejére, és addig sütöm még, hogy a sajt szépen ráolvadjon a csirkékre.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2015. júl. 14. 15:08
A hagymás, sajtos csirkecombok elkészítési módja és hozzávalói.