Stressztől szenvedek (beszélgetés)
Én majd csak holnap takaritok.
Sosem ittam igazi tejet:) lehet nem is szeretném. Már az igazi vajat sem eszem meg, mert zsirosnak találom. Jó nekem a növényi margarin.
Sokszor eljátszok a gondolattal, hogy de jó lenne egy nagy farmon élni, ahol megtermeljük magunknak az élelmiszert, ahol mindig friss a levegő, stb. De ha belemennék, biztos megbánnám. Nem nekem való az ilyen.
Na, ez a szokásoshoz képest lájtos volt, ugye? :))))
AZ volt, igen:)) Ennyi épp elég is volt:)
Én ma csak dolgoztam, de igy péntekre már sok volt.
2 körül már nagyon el voltam fáradva. Amióta hazajöttem pihi van és ez igy is lesz holnap reggelig. Nem érdekel semmi. Igaz a fiúk rendet raktak:) Most mosok egyet és ennyi:) Gép, TV, olvasás, alvás:)))
Nálunk az idő is olyan fáradt, gondolom azért vagyok én is. Lehet nálatok is valami hasonló van?
Én imádom a kávét:)
Igaz mindenki nevetgél rajtam mert azt mondják, hogy az nem kávé amit én iszok. Én igy iszom a kávét: kb. 1 dl tejet melegitek, majd felhabositom, teszek bele legalább 3-4 cukrot, kb. 3 korty kávét és fahéjat a tetejére. Nagyon finom:)))) Ilyet iszok naponta 2-4 et.
Napi 30 dkg kávé????? Az rengeteg! Mi hárman kávézunk itthon, de kb. 3 csomag 25 dkg-os fogy el havonta. És ebből a vendégek is isznak.
Ezek szerint még mindig nem jobb?
Szép helyen laksz, bár ismerve magam talán 3 napot birnék ott:)
Voltam a napokban is, de nagyon fáradt voltam és hamar elaludtam:)
Mit csináltál ma?
Ginsenget tudok, ami "helyettesíti", vagy zöld teát.
De, ha a kávét csak az ízéért iszod, mint pl. én is, akkor koffeinmentes kávé. :)
Meditációs, laza zenéket hallgass.
Ne igyál kávét.
Nyújtózz, keress lazító gyakorlatokat.
Kb. ennyi. :)
De fura:)
Hol is laksz?
IttMajd majus vegen itt sem fog kelleni , ha nem esik, vagy eses uttan meg 1-2 nap van olyan hideg
. Viszont estenkent Junius- julisban is felfer a vastagabb polo
Amiatt ne aggódj, ha nem eszik rendesen. Annyit fog enni, hogy ne legyen éhes:)
Nálunk azért mág nem kell befűteni és remélem igy is marad:)
Igen .Ovis es azokon a napokon mikor oviba megy nem eszik normalisan egy etkezes nel sem eszik mint egyebkent.
Tuzeltem egesz nap. Maskor csak reggel es este kel
Szia:)))
Van egy fiam, de már felnőtt:) 22 éves:)
Neked is egy lányod van, ugye?
Ha akarod irok néhány gyakorlatot, azaz linkelek ide könnyűeket, de hatékonyakat:)
tényleg napi 10-15 perc elég lenne:)
További ajánlott fórumok:
- A párom, a szerelmem és egyben az, akitől szenvedek. De őt akarom!
- Jobb hogy megszakítottuk a kapcsolatot egymással? Szenvedek...
- Ekcémás a kezem, nagyon sokat szenvedek vele...Tudtok ajánlani valamit rá?
- Elküldtem és most szenvedek
- Totális depresszióban szenvedek. Minden napom arról szól...
- Nagyon szenvedek