Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Spenótos sült sajt (paneer - indiai) recept

Spenótos sült sajt (paneer - indiai) recept


Elkészítési idő 25 perc

A Spenótos sült sajt (paneer - indiai) hozzávalói:
1,5 dl tej
60 dkg paraj püré
1 dl olíva olaj
1 db citrom
fokhagyma, só, bors ízlés szerint


A Spenótos sült sajt (paneer - indiai) elkészítési módja:
A tejet felforraljuk, majd hozzáadjuk a citrom levét. Ha megaludt, lecsepegtetjük. Oíva olajon a spenótot elkészítjük főzeléknek, és a kihűlt friss sajtot belekockázzuk. Naan kenyérrel tálaljuk (indiai lepénykenyér).

A pihentetési időt nem számoltam bele az időbe.


Kategória: Egytálételek receptjei


A spenótos sült sajt (paneer - indiai) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook