Spenót Saba tésztával recept

A Spenót Saba tésztával hozzávalói:
20 dkg friss spenót
1 adag saba tészta (hajdina és fehér liszt keverékes japán tészta)
tej, liszt fokhagyma, só bors
1 teás kanál kacsa zsír

A Spenót Saba tésztával elkészítési módja:
A spenótot átmossuk, megfőzzük, majd hagyományos módon elkészítjük. A saba tésztát a leírtak alapján megfőzzük, langyos vízben leöblítem, és villával feltekerve tányérra rakom, 2-3 spenót levéllel díszítem , mellé kanalazom az elkészült spenótot, és máris fogyasztható! Jó étvágyat!
Gazdagabban is elkészíthető, ha tükör tojást sütünk hozzá.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: f047cd7294, 2020. márc. 7. 16:36
A spenót saba tésztával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.