Sotret/Aknenormin/Roacuttan gyógyszer szedése alatt lehet tetoválást csináltatni? (tudásbázis)
Az sok!
Engem a nagyon durva rosaceából a Roacuttan hozott ki. Több kúrát is végigcsináltam, de egyik sem volt hosszabb pár hónapnál; s köztük jó sok kihagyás volt.
Én szedem 2 éve, kivéve nyáron nem (április vége felé szoktam abbahagyni,és szeptember végén szoktam elkezdeni...bár nem kéne már akkor sem...csak jobb, hogy nem zsírosodik olyan sűrűn a hajam...) ,de 100%-ban meg vagyok vele elégedve, a laborom is jó...
Roacuttan-nal kezdtem, fél év múlva Aknenorminnal folytattam, és most Sotretet írt fel a bőrgyógyász, de mindhármat egyformának találom.
Sziasztok! Bár tuti nem az én korszályom van itt de az aknenorminról sokat tudok mesélni...Van egy húszéves fam aki 17 évesen jutott hozzá..bár kicsit későn,már maradtak kráterei,de a szer zseniálisan működött nála...Miután tanár vagyok,ajánlottam diákjaimnak..ők is nagyon szépen meggyógyultak tőle:D
De szerintem se kéne közben tetkóztatni..annyira elvékonyodik a bőr irha rétege,hogy veszélyese lehet..és miután fél év az egész,és a tetkó nem egy életmentő dolog,így szerintem is hagyd!!
További ajánlott fórumok:
- Augusztusban megyek első tetoválásom csináltatni, boka fölé, külső vádli, mennyire fájdalmas?
- Akik Pécsett csináltattak tetoválást, segítsenek!!
- Anyummal szeretnénk olyan tetoválást csináltatni, ami az "összetartozást" jelképezi vagy ami "nincs meg a másik nélkül". Ötlet? :)
- Menzesz alatt is lehet tetoválást csináltatni?
- Győrben hol és kivel érdemes tetoválást csináltatni?
- Tetoválás - Ha olyan helyre akarok tetoválást csináltatni ahol a minta átfut az anyajegyen az gond?