Akik Pécsett csináltattak tetoválást, segítsenek!! (beszélgetés)
Szia!
Nem,egyelőre adat-és pénzgyűjtési státuszban vagyok... :) Tényleg nagyon szép lett a tetkód,jól sikerült.Annyit kérdeznék,bár nem tudom hogy tudsz e válaszolni rá,hogy a színes tetoválás egy árban van a feketével vagy drágább??És vajon mi határozza meg egy tetoválás árát??
Szia Ada. Nem tudom, megcsináltattad-e már. Én szeptemberben csináltattam a Római Udvarban. Nagyon megvagyok elégedve a végeredménnyel, igazi profival volt, van dolgom. Csak jót tudok mondani róla. Kép van fent az adatlapomon, 16 cm-s és 10.000 Ft-ba került.
Ha kérdésed van, csak nyugodtan.
Én is csak jókat hallottam eddig róluk, nem is bántam meg hogy ott csináltattam!
A Római udvar nem messze van onnan, ha a szalontól elindulsz a nagyposta felé, nem kell átmenni hanem felmész a Jókai utcán és jobb oldalt van az utca közepén a Római udvar bejárata!
Szerintem ott kicsit drágább, de a srác is nagyon ügyes aki ott volt!
Nem színes a szalag fekete, és árnyékolva van, csak még megviselt a képen mert aznap készült a fotó, akkor még piros és sebes volt.
Köszönöm mindkettőtöknek a véleményt!:)
Igen,a Citrom utcai szalonról eddig is csak jót hallottam,és valóban nagyon szépek lettek a tetkóid és az ára is elég jutányos!Jól látom hogy a szalag színes??
Még nem tudom mikor csináltatok,de elég valószínű hogy odamegyek.
A Római udvart nem tudom hol van... :(
Szia!
Én 6-7 éve csináltattam egy nonfiguratív tetkót a Római udvarba, akkor 7000.-ft volt.
Most egy hónapja kb a Citrom utcában csináltattam egy A betűt a nyakamra, és egy szalagot benne a 3 gyermekem nevének a kezdőbetűjével, ez a kettő volt 10000.-ft! Nekem nagyon szimpatikusak voltak a szalonba, egy kedves kis csajszi csinálta a tetkómat.
Ha még szeretnék, én biztos hogy hozzájuk megyek!
Képet találsz a naplómba a mostani két szerzeményemről!:) Igaz az nagyon friss aznap készült a kép, most már nagyon szépen meggyógyult!
Garanciát vállalnak a tetoválásra, 2-3 hét múlva vissza kell menni kontrollra, és ha kell kijavítják az esetleges hibákat!
További ajánlott fórumok:
- Augusztusban megyek első tetoválásom csináltatni, boka fölé, külső vádli, mennyire fájdalmas?
- Sotret/Aknenormin/Roacuttan gyógyszer szedése alatt lehet tetoválást csináltatni?
- Anyummal szeretnénk olyan tetoválást csináltatni, ami az "összetartozást" jelképezi vagy ami "nincs meg a másik nélkül". Ötlet? :)
- Menzesz alatt is lehet tetoválást csináltatni?
- Győrben hol és kivel érdemes tetoválást csináltatni?
- Tetoválás - Ha olyan helyre akarok tetoválást csináltatni ahol a minta átfut az anyajegyen az gond?