Augusztusban megyek első tetoválásom csináltatni, boka fölé, külső vádli, mennyire fájdalmas? (tudásbázis)
Nekem tavaly készült el 36 évesen 1. tetkóm. Régóta álmom volt egy ilyen a külső bokára varratott tetkó.
Kb. olyan érzés volt mintha csipkednének. Inkább bizsergést éreztem, mint fájdalmat. A fb-n vannak képek a tetkómról, ha valakit érdekel (Marsiné Koba Gabriella). Nem bántam meg, és a munkában se hátráltat.....
Igen van tetkóm. Én 20 éve tetettem fel olyan helyre, ahol én szinte soha nem látom, és más is csak akkor, ha nagyon mutogatom.
Mégis már ezerszer megbántam...
Én is sokmindent kibirtam már....
A tetoválás nem olyan gáz, bár van akinem birja annyira.Emlékszem én is tök féltem tőle.Sok múlik a tetoválón is.Ha jó a munkája akkor biztos jó lesz.Nekem egész vádlin van kivül.
Valakivel beszéltem azt mondta, olyan mint az epilálás, mennyire reális ez?
Jól átgondoltam. 5 éve van párom. Magasról teszek a sok sztereotípiás emberekre. Munkám is van. És a tetoválóstávval megbestélük, hogy mekkora lesz, hogy szép maradjon.
Nekem nem fájt.
Bokacsonton és lábfejen igen, mert csontos, de vádlin egyáltalán nem.
A fájdalom simán elviselhető!
Viszont jól gondold meg, mert lehet, hogy évek múlva bánni fogod.
Ne feledd, hogy a bőr öregszik, nyúlik, deformálódik.
Sokan feltetenek egy pici pillangót a mellre, ami az évek múlásával hatalmas "sassá" fejlődik, vagy épp egy pici halacskát, amiből idővel bálna lesz! :)
Ha munkát keresel sem biztos hogy egy tetovált embert nem sorolnak hátrébb (ha nem is hivatalosan), mert nem minden szakmában mutat jól. (gondolok itt pl egy szállodai recepciósra, stb...)
A párválasztásról meg nem is beszélve...
Szóval jól gondold át!!!
További ajánlott fórumok:
- A friss tetoválásom szinte semmit nem fájt, de másnap elég kellemetlen, fájdalmas, ez normális?
- Sotret/Aknenormin/Roacuttan gyógyszer szedése alatt lehet tetoválást csináltatni?
- Fájdalmas a szemöldök tetoválás?
- Akik Pécsett csináltattak tetoválást, segítsenek!!
- Anyummal szeretnénk olyan tetoválást csináltatni, ami az "összetartozást" jelképezi vagy ami "nincs meg a másik nélkül". Ötlet? :)
- Menzesz alatt is lehet tetoválást csináltatni?