A friss tetoválásom szinte semmit nem fájt, de másnap elég kellemetlen, fájdalmas, ez normális? (tudásbázis)
Nekem 4 hétig gyógyult a tetkom, nagyon rácsesztem vele...szétvarrta a lábam az állatja.....nagyon meg kell nézni hova megyünk.......4 hétig gyógyult a lébam, folyamatosan dobta ki a szint, de szép maradt, sok volt a felesleg benne, iszonyú varrosodás, volt kicsi váladékozás is...nagyon rossz volt...fájt ,égett, viszketett...minden volt....most két hónapos, de még mindig nem jó.....ma nézte meg egy profi...
Csak BEPANTHENNEL KEND, SEMMI MÁSSAL!
Egyébként úgy viselkedik, mint egy seb (tulajdonképpen az is, csak még társul hozzá egy idegen anyag is).
Biztos emlékszel gyerekkorodban mikor zakóztál egyet és nem maradt bőr a térdeiden. :) Az is fáj, először nedvedzik, bedagad, aztán a varr feszül és egyéb nyalánkságok.
Egy hétig legalább annyira körültekintően kell kezelni, mint egy "normál" sebet. Nem lesz vele gond, a húzódás, kellemetlen érzés el fog múlni. Ha nagy felületről van szó, akkor még simán érthető is, ha egy pár napig érzékeny a felület.
Mielőbbi, problémamentes gyógyulást, és viseld egészséggel!
Körömvirág krémmel már nem kezeljük. Bepanthen vagy Bepanthen Plus kell a kezeléshez. A fóliázás megakadályozza a kiszáradást, durva varasodást, így a minta kevesebb festéket veszít.
Körültekintően kezeld. A Bepanthen lehúzza a pirosságot, az esetleges gyulladást. Természetes, hogy ilyenkor fáj a bőröd és érzékeny, hiszen ez egy "sérülés".
Annyira nincs bepirosodva, vagy feldagadva. Csak feszül.
Azért furcsállom, mert a tetoválás abszolút nem fájt, utána sem, eleinte égett, de elmúlt. Mára meg eléggé kellemetlen.
Egy kicsit bedagad, az normális. Végülis ez egy hámsérülés. Persze ha nagyon bevörösödne és bedagadna, az már lehet allergiás reakció is, de szerintem az elég ritka manapság.
A Bepanthen jó, én is azt használtam.
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Augusztusban megyek első tetoválásom csináltatni, boka fölé, külső vádli, mennyire fájdalmas?
- Fájdalmas a szemöldök tetoválás?
- Mennyire fájdalmas a szemhéj kontúr tetoválása?