Mennyire fájdalmas a szemhéj kontúr tetoválása? (tudásbázis)
nekem 10 eve csinaltak szaj, es szemhej tetkot, nagyon szolidat, mivel soha nem sminkelek.
alig birtam ki. a szajat meg valahogy kibirtam, sot masodszorra is visszamentem a megerositesre (de szolid volt) a szemhejon a csaj vegigszaladt 10 perc alatt, borzaszto volt, aztan az ugy is maradt.
szemhej hamar letunt, a szaj meg mindig latszik kicsit.
Köszi lányok,hogy írtatok!:)
Nekem már 3x volt ütve a szemöldököm,de az első és az utolsó az baromira fájt.Ha neked nagyon fájt a szemhéj,akkor én ki se bírnám.:o)
Elgondolkodok még rajta azért.:P
Én októberben csináltattam extra vastag szemhéj tetoválást. Krémekkel érzéstelenítette a kozmetikus, de sztem semmit nem ért. Egy kínszenvedés volt!!! Azt hittem ott halok szörnyet! Az egyik után közöltem is, hogy köszi, de a másikat kihagyom, de aztán muszáj volt megcsinálni, mert hülyén nézett volna ki. Nem mondom, nagyon szép lett, de ennél nem igaz az a mondás, hogy a szépségért meg kell szenvedni, mert én még életemben ilyen fájdalmat soha nem éltem át. Soha többet nem csináltatnám meg, inkább minden reggel küszködök a szemem kihúzásával. A szemöldököm is meg van csináltatva, az is fájt egy picit, de az elenyésző volt a szemkontúrhoz képest.
De sztem egyéne válogatja, hiszen itt az előttem szólónak pl. alig fájt.
nekem két napja csinálták és egyáltalán nem mondanám,hogy fájt...
kozmetikus tanuló vagyok,úgy hogy tudtam,mivel jár,milyen lesz a művelet és van "normális"tetkóm kezemen-az jobban fájt.
a szemhéjat lehet a legjobban elérzésteleníteni-mivel ott nagyon vékony kis bőr van.Long Time Liner géppel a legkíméletesebb, 1,5-2óra alatt kész van,attól függ ki hogy bírja.. nekem nekem 1,5óra se volt egészen és nem bántam meg:)
További ajánlott fórumok:
- Augusztusban megyek első tetoválásom csináltatni, boka fölé, külső vádli, mennyire fájdalmas?
- Sminktetoválás szemhéjra.
- A friss tetoválásom szinte semmit nem fájt, de másnap elég kellemetlen, fájdalmas, ez normális?
- Szemhéj tetoválás
- Fájdalmas a szemöldök tetoválás?
- Csináltatott már valaki száltetoválást ( szemöldök), illetve szemhéjkontúr tetoválást Budapesten?