Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Sonkás kalács recept

Sonkás kalács recept

A Sonkás kalács hozzávalói:
40 dkg sonka
30 dkg sajt
4 tojás
3 evőkanál liszt
2 evőkanál tejföl

bors


A Sonkás kalács elkészítési módja:
A 4 tojásfehérjét kemény habbá verjük, beletesszük a 3 kanál lisztet és a 2 kanál tejfölt. A 4 tojás sárgáját külön elkeverjük a 30 dkg reszelt sajttal, a 40 dkg apróra vágott sonkával, a sóval és a borssal. A kettőt összedolgozzuk úgy, hogy a hab ne törjön össze, majd kivajazott kalácsformába tesszük. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon, 25-30 percig sütjük .


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A sonkás kalács elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook