Simon-Júda napi vásár Párkányban - Megéri? (beszélgetés)
Vasárnap délután már nem igen érdemes kimenni, főleg hogy már 4 után pakolásznak az árusok van aki már hamarébb is.
Idén voltunk kint péntek és ma és jó volt, igaz árakon néhol meglepődtem, de nem volt rossz :-D
Vasárnap olyan 4-körül kezdenek pakolni el az árusok, szóval jobb délelőtt kimenni. :)
Közben úgy döntöttünk, hogy mi is megyünk, valószínűleg vasárnap délután, remélem még akkor is lesz valami :)
Ma voltunk Párkányban, és az ételek árait láttuk kiírva nagyjából:
10-dkg 1,20-Eurótól 9-Euróig van.
Képet tudok felrakni, de homályosra sikerült.
A város már le volt zárva, nagyon készülnek a hétvégére. :)
Mi vasárnap kimegyünk.
Két évvel ezelőtt jobb volt, viszont a tavalyi se volt rossz.
Nagyon jó élmény egyébként, szóval menjetek, ha tudtok!
Egytálétel szerűséget 2-éve vettünk, és akkor mondta az egyik eladó, mert kértem extra krumplit, és úgy derült ki az ár.
A kisebb bodékban olcsóbb, de a nagyok drágák.
Ezért szoktunk étterembe beülni inkább.
Menjetek el személyesen, ez csak az én tapasztalatom volt, hátha idén olcsóbb!
50 euro kicsit sok szerintem az 15 000 ft
Mi az aminek 50 euró kilója?
Köszönöm az eddigi infókat
Én párkányi vagyok. Idén is kimegyünk a vásárba. Már csak a vásár hangulata végett is. Nem is az a lényeg, hogy költsem a pénzt, mert azt máskor is tudom, de mégis jó körülnézni, informálódni... Én csak ajánlani tudom, ha tehetitek gyertek el és nézelődjetek. Vegyetek egy kis vásárfiát :-)
Az attól függ: Ha olyant akarsz venni, amit csak vásárokban lehet, akkor igen, de a kaját arany árában mérik.
Sajnos ott is lejjebb van a minőség, de hol nincs?
Enni nem érdemes ott, mert 50/EUR kilója mindennek. Szoktak lenni jó dolgok, de ki kell fogni.
Mi idén is megyünk.
Inkább étterembe szoktunk beülni.
Párkány egy jópofa kisváros. Szeretem, ha van vásár, ha nincs. Mi étterembe, fürdőbe, és ezt-azt vásárolni szoktunk átmenni a Dunakanyarból. A szolgáltatók, pl. fodrász, kozmetikus, masszőr is jóval olcsóbb, mint a magyar oldalon, és képzeld, legutóbb meg egy kalocsai mintás hímzett blúzt vettem!:)
Az árok olyanok mint itt és a vásár se a régi már.
Aki volt már a párkányi Simon-Júda vásáron mi a véleménye róla? Megéri oda menni? Megéri ott vásárolni, vagy hasonló árak vannak, mint itthon?
További ajánlott fórumok: