TV Shop - megéri vásárolni? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Én karácsonyra kértem és kaptam egy Top Shopos késkészletet. Már több mint egy hónapja folyamatosan használom és maximálisan meg vagyok vele elégedve.
Üdv!
Mielőtt vki rendelne ezekből a "fantasztikus" dolgokból, aki teheti nézze meg egy Top Shop boltban a terméket!
Ez beválik, nekem mindig elmegy vásárlástól kedvem!
Aki nem teheti... gondolkodjon el.... vagy várjon fél évet és a leggagyibb boltokban megtalálja majd leárazva ezeket...
Sziasztok!
Azt azért ne felejtsétek el, hogy több tv-s cég is létezik!!! Én a Top Shoptól vettem már pár dolgot.... Orbitrek,Kések,Swivel s.,ab king pro.. és ezek mind beváltak. Biztos van pár termék ami gagyi,de vannak jók is. A Derma wandról annyi infóm van h egy ismerősöm használja és ő nagyon szereti. De igazából szerintem sok veszteni valód nincs. Ha megrendeled van rájuk kipróbálási garancia(igaz ez csak a rendelésnél érvényes a boltokban nem)....A porszivóval kapcsolatban pedig csak annyit mondanék, hogy a Top Shop tudtommal forgalmazza a termékeiket a baumaxban,praktikerben,és még pár helyen.
Szóval szerintem ha valami érdekel akkor rendeld meg és ha mégse válna be akkor 2 héten belül visszaküldheted és visszaadják az árát, igy csak a postaköltséget bukod ami kb 1500 -2000 ft.
Sziasztok!
Mi a párommal beugrottunk az egyik üzletükbe.Hát mondanom se kell a kis hölgy a műkörmös cica-démon a pult mögül nem volt hajlandó kinyitni a porszívó dobozát, hogy legalább megnézhessük.
Se márkája nem volt a porszívónak se adatot nem mondott róla!Ja!Magkaptuk ugyanennyiért a METRO-ba és még márkája is van.
Soha többet nem megyek be.
Szerintem a tv shopos cuccok elég gagyik...
Jó a reklámjuk és kész.
Sziasztok!
Még sosem vásároltam a TV-Shop-tól, de most talán kipróbálnék egy terméket. A neve Derma Wand. Gondolom sokan hallottatok már róla. Érdekelne hogy mik a tapasztalataitok a céggel kapcsolatban, de leginkább annak örülnék ha megosztanátok a tapasztalataitokat erről a bizonyos termékről. Ki vásárolt már Derma Wandot? Mik a tapasztalatai? Megéri 14 990 FT-ért + 1179Ft postaköltségért?
Válaszokat előre is köszi!