Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sertéssült mustáros tejföllel recept

Sertéssült mustáros tejföllel recept

A Sertéssült mustáros tejföllel hozzávalói:
80 dkg sertéskaraj vagy comb
8 dkg zsír
2 kanál mustár
2 dl tejföl
köménymag

bors


A Sertéssült mustáros tejföllel elkészítési módja:
Az egy darabban hagyott húst bedörzsöljük sóval ,borssal és meghintjük köménymaggal.A felforrósított zsírban minden oldalát átsütjük,azután egy kevés vízet öntünk alá és fedő alatt puhára sütjük.A sülés alatt a vizet szükség szerint pótoljuk,ha a hús megpuhult vágódeszkára tesszük .A zsírjában elkeverjük a mustárt és a tejfölt,jól összeforraljuk.A húst fölszeleteljük és tűzálló tálra rakjuk.Leöntjük a mártással.Néhány percre visszatesszük a sütőbe. Burgonyagombóccal vagy csőtésztával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A sertéssült mustáros tejföllel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook