Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Majonézes ráksaláta recept

Majonézes ráksaláta recept

A Majonézes ráksaláta hozzávalói:
50 dkg koktélrák
2.5 dl tejföl
2 dl majonéz
mustár

porcukor
őrölt bors
citrom
fokhagyma
1 salátalevél


A Majonézes ráksaláta elkészítési módja:
A rákot sós citromos forró vízbe öntjük és kb 2-3 percig forraljuk,leszűrjük.félretesszük,hogy telljesen kihűljön. Összekeverjük a majonézt,a tejfölt, és ízlés szerint ízesítjük pici sóval,cukorral,mustárral és borssal,majd hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát. A kihült rákot belekeverjük a mártásba. Tálalásig hűtőbe tesszük,majd pirítóssal,salátaágyon tálaljuk.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A majonézes ráksaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook