Galyasági töltött pecsenye recept
60 perc
A Galyasági töltött pecsenye hozzávalói:
1,5 kg
sertéskaraj csont nélkül
egészben 50 dkg
fokhagymás házi kolbász
2 evőkanál sertészsír
2 nagy fej vöröshagyma
só
köménymag
őrölt fekete bors.
A Galyasági töltött pecsenye elkészítési módja:
A sertéskarajt formázzuk, majd felszúrjuk és beletoljuk a házi kolbászt. Fűszerezzük őrölt fekete borssal, köménymaggal, sóval és kizsírozott tepsiben előmelegített sütőben sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük. Ha kész és megsült tálaljuk begyes zöldségekkel, salátával, sült vagy főtt burgonyával, savanyúsággal.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2010. szept. 30. 05:04
A galyasági töltött pecsenye elkészítési módja és hozzávalói.