Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirke kapros kukoricás tejszínes mártásban recept

Csirke kapros kukoricás tejszínes mártásban recept

A Csirke kapros kukoricás tejszínes mártásban hozzávalói:
50dkg csirkemellfilé
1nagy fej vöröshagyma
1kiskonzervkukorica
3dl főzőtejszín
bazsalikom,majoránna,ételizesitő,só,őrölt fekete bors,olaj,1csokor kapor.


A Csirke kapros kukoricás tejszínes mártásban elkészítési módja:
az apróra vágott vöröshagymát egy nagy serpenyőbe olajon megpiritjuk majd hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet fűszerezzük bazsalikommal,majoránnával,sóval,borssal,ételízesitővel.lefedjük és megpároljuk ha a hús megpuhult elfőzzük a levét ezután egy másik edénybe beleöntjük a tejszínt beleszórjuk a kaport és egyszer megrotyogtatjuk majd hozzáadjuk a kukoricát egy kis ételízesítőt és készre főzzük,köretnek rizst készítünk.tányérban kiszedjük a rizst egy adag húst és mindezt leöntjük a mártással.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirke kapros kukoricás tejszínes mártásban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook