Csirke kapros kukoricás tejszínes mártásban recept
A Csirke kapros kukoricás tejszínes mártásban hozzávalói:50dkg csirkemellfilé
1nagy fej vöröshagyma
1kiskonzervkukorica
3dl főzőtejszín
bazsalikom,majoránna,ételizesitő,só,őrölt fekete bors,olaj,1csokor kapor.
A Csirke kapros kukoricás tejszínes mártásban elkészítési módja:
az apróra vágott vöröshagymát egy nagy serpenyőbe olajon megpiritjuk majd hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet fűszerezzük bazsalikommal,majoránnával,sóval,borssal,ételízesitővel.lefedjük és megpároljuk ha a hús megpuhult elfőzzük a levét ezután egy másik edénybe beleöntjük a tejszínt beleszórjuk a kaport és egyszer megrotyogtatjuk majd hozzáadjuk a kukoricát egy kis ételízesítőt és készre főzzük,köretnek rizst készítünk.tányérban kiszedjük a rizst egy adag húst és mindezt leöntjük a mártással.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ina87, 2011. nov. 8. 20:30
A csirke kapros kukoricás tejszínes mártásban elkészítési módja és hozzávalói.