Segítsetek hajszínt választani nagyon nagy segítség lenne!:) (beszélgetős fórum)
Volt benne sötétbarna melír is,kb.5-6 hónapja.Mellette folyamatosan melírozzák 9-10-es szőkével,de a legutóbbi melírja,olyan 6-7-es árnyalatú hamvas szőke volt,kb.1 hónapja.Látszik,szeretné ezt az igazán sokszínű hajat lenöveszteni,mert próbálná a saját hajszínéhez közel eső melírokkal elütni a lenövést.
Lehet,nem tudja,hogy milyen divatos lett a lenőtt haj:)
sztm a jenci sokkal szebb nő
és klasszisokkal szebb bőre is van, ez a lány még alapozóval is kissé göröngyös arcú :)
Ez a régi jennifer anistonos séró... :D
És még az arca is olyan. Tiszta koppintás a csaj..
Én ugyan nem tudom hogy kellene ezt elérned, de sok sikert!
Tetszik egy hajszín de nem igazán tudok rájönni h melyik festék melyik tipusával tudnám elérni megközelítőleg ezt a színt.
Ez a hajszín linkje.:) a lányt Lauren Conradnak hívják, ha nem jó a kép vagy nem látszik jól akkor google-ben esetleg találtok jobb képeket is.Most szőke a hajam,elég világos de nem plázaszőke:)most zeretnék kipróbálni egy természetesebb színt,de általában melléfogok valásztással így megköszönném ha tudnátok nekem tanácsot adni.:)
További ajánlott fórumok:
- Egy jóbaráttól: "Ha te lennél az utolsó a másik nemből, inkább a saját nememből választanék"
- Milyen hajszínt választanál, ha újraszülethetnél?
- Ha most választanál szakmát, kozmetikus, fodrász vagy műkörmös lennél? Miért?
- Milyen szakmát lenne érdemes a felsoroltak közül választani?
- Ti milyen vitamint adtok az ovis és iskolás gyerekeiteknek? Egyszerűen nem tudok választani a sok közül. Van ami nagyon bevált valakinek?
- Lenne kedved hajszínt választani nekem? Váltani szeretnék