Egy jóbaráttól: "Ha te lennél az utolsó a másik nemből, inkább a saját nememből választanék" (beszélgetés)
Csakhogy neked azt kell tudatosítanod, hogy Te nem vagy fontos neki. Annyira becsülnek meg téged, amennyire Te megbecsülöd magad. Igaz?
És az is csak rajtad múlik, hogy valóban tudatosítod magadban, hogy ez nem kell, ennél jobbat érdemelsz, stb., vagy csak megpróbélod. A kettő között jelentős a különbség, amit Te is érzel, igaz? Különben nem azt írtad volna korábban, hogy megpróbálni. Így a tudatodat nem állítottad át, hiszen kiutat hagysz, ha nem úgy tennél. És hát ezt folyamatosan tudatosítani kell, hiszen ripsz-ropsz azért nem megy, hogy eltávolodjunk. Persze fizikailag mindenképp az kell, csak lélekben kell mindig erősíteni magadat. De hát ez az én véleményem. Tudod ez a Te döntésed. Bevállalod, vagy nem? :)
Ez a macsó-duma:
"Viszont annyiban jó, hogy tapasztalatokat tudok gyűjteni:az hódít, aki a legjobban tud hazudni, akár a csillagokat is az égről. . . minél jobban leszarsz egy nőt, annál jobban fog keresni. . stb. "
Erre reagáltam:) De ezt csak az elkeseredés mondatja veled, azt hiszem.
Általában nehéz így tanácsot adni, igazad van, viszont kívülállóként talán jobb a rálátás a dolgokra.
Aludni:))
Viccen kívül, amit írtál nem hiszem, hogy így van. Ez csak olyan macsó-duma:)
Ha olyan lánnyal találkozol, akivel kölcsönös a vonzódás, nincs szükség ilyen eszközökre.
Arra, hogy miért nem?
Mert nem.
Mert mint férfi szóba sem jöhet számomra.
Mert a barátságunk utána már nem lenne olyan, mint előtte.
Mert sokkal többet ér nekem ennél. Ő is, és a kapcsolatunk is.
Mert ha azt a bizonyos "szikrát" eleve nem váltotta ki belőlem, akkor nem is működne köztünk a kapcsolat.
És mert annyi szép nő szaladgál a világban ;-)
(Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok biztos abban, hogy van igazi női-férfi barátság.)
De a vége mindig az, hogy meglágyít, ezt kellene valahogy elkerülni.
Ha mindig a neten akadtok össze egy-egy "szünet" után, akkor menj el többet otthonról. Tényleg úgy érzem, az lenne a legjobb, ha kerülnéd, hogy bárhol összefussatok. De valószínűleg, ez a legnehezebb, hiszen szereted. Viszont ez így nem jó neked sem, azt belátod, ugye?
Fejmosásnál nem is rád gondoltam:)
Amúgy szoktam szünetet tartani,legalábbis részemről,amikor nem keresem semmilyen módon sem,de mivel fent van msn,skype,iwiw + telszám,szóval minden.Ezeket kitörölni és utána vissza szerezni.Ha én egyszer törlök valakit mindenről,akkor azt végleg teszem.Ja és az ilyen szünetekről ő nem is tud,csak azt,hogy nem írok rá,hanem mindig ő én rám és én meg ridegen válaszolok neki.De legközelebb éppúgy rám ír...
Ízlelgetem a mondatot, de nem látok nagy különbséget.
Mondjuk a mi kapcsolatunk nagyon erős, ezt simán meg is mondanám neki ha arról lenne szó (sőt, tuti tudja is )nem tagadnám, nem a háta mögött mondanám, nem hazudoznék.
Tőlem eddig sem kaptál fejmosást:)
Igen, így nehezebb. Pedig a legjobb megoldás némi idő- és térbeli távolság lenne.
Talán, ha keresnél valami olyan elfoglaltságot, ami eléggé leköti az idődet, még jobb, ha ezáltal új társaságba kerülsz. Ha kevesebb időd lesz a lányra, valószínű, hogy ez a probléma is megoldódik.
Csak úgy kiváncsiságból:miért nem?
Másik ott egy szó,ami sokat dob: "utolsó".Nem az,hogy vele meg még sok férfival,hanem,ha ő lenne az utolsó.Részletekre is figyelni kell:)
Hát nem tudom, nem biztos, hogy ez annyira rossz. Tudni kellene a szövegkörnyezetet, mag a barát ezen hozzászóláson kívüli viselkedését. Van nekem egy nagyon jó fiú barátom. Soha nem bátorítottam semmire, nem ébresztettem benne hiú reményeket. Tiszta szívből szeretem mint havert, és igen, ha vele kellene szexelnem, lehet inkább leszbi lennék. :-))
De ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy fűvel-fával igen, csak vele nem, vagy hogy nem szeretném.
Amúgy a nem találkozást és szünetet nehezíti egy kicsit,hogy mindössze egy emelet választ el minket.Szóval mindenképpen találkozunk.Könnyebb lenne,ha távol laknánk egymástól...De valljuk be,ha szeretsz valakit,akkor hiába gyengül az érzésed,ha meglátod és újra összebarátkoztok ismét megerősödik.
Lehet én vagyok ez a téren hülye gondolkodású,de ha megszerettem valakit egyszer,akkor nem lehet olyan könnyen feledni ezeket az érzéseket és vágyakat.Szóval valószínűleg soha többé nem lennénk már barátok,legalábbis addig,amíg független vagyok...Tudom ezért az utolsó mondatért is kapni fogom a fejmosást:)
A véleményem ugyanaz.
Valószínűleg, tetszik neki, hogy te többet szeretnél. Legyezgeti a hiúságát.
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Jó pasik mikor választanak csúnya nőket?
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Ha újra kezdhetnéd, milyen foglalkozást választanál magadnak!
- 2 férfi közül választani
- Ha most választanál szakmát, kozmetikus, fodrász vagy műkörmös lennél? Miért?