Savanyú káposztán párolt csülök recept
A Savanyú káposztán párolt csülök hozzávalói:1/5 kg savanyú káposzta
3 fej vöröshagyma
1 dl víz
csülök
só
A Savanyú káposztán párolt csülök elkészítési módja:
A csülök bőrét beírdalás után alapossan besózzuk, érdemes már előző este előkészíteni, hogy magába szívja. A sütőedény aljára tesszük a káposztát rá a csülköt és köré a ketté vágot vöröshagymákat, majd felöntjük vízzel. A gázsütő legkisebb fokozatán addig pároljuk amíg meg nem puhul a hús, majd az edény tetejét levéve a legmagasabb hőpfokon szép pirosra sütjük 10-15 percig.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: BíBorka 28, 2013. jún. 27. 17:17
A savanyú káposztán párolt csülök elkészítési módja és hozzávalói.