Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Savanyúkáposztás hús recept

Savanyúkáposztás hús recept

Elkészítési idő 50 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Savanyúkáposztás hús hozzávalói:
4 szelet tarja
20-30 dkg savanyú káposzta
1 fej vöröshagyma
foghagyma
tejföl
só bors


A Savanyúkáposztás hús elkészítési módja:
A husikat besózom fűszerezem és tepsibe rakom. A foghagymát összezúzom és megkenem a hús tetejét. Felszeletelem a hagymát és ezt is a hús tetejére rakom a savanyú káposztával együtt. Az egészet meglocsolom tejföllel és fóliával letakarva megsütöm. Mikor megpuhult a tetejét megpirítom, hogy legyen egy kis szine.


Kategória: Húsételek receptjei


A savanyúkáposztás hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook