Savanyúkáposztás hús recept
50 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Savanyúkáposztás hús hozzávalói:
4 szelet tarja
20-30 dkg savanyú káposzta
1 fej vöröshagyma
foghagyma
tejföl
só bors
A Savanyúkáposztás hús elkészítési módja:
A husikat besózom fűszerezem és tepsibe rakom. A foghagymát összezúzom és megkenem a hús tetejét. Felszeletelem a hagymát és ezt is a hús tetejére rakom a savanyú káposztával együtt. Az egészet meglocsolom tejföllel és fóliával letakarva megsütöm. Mikor megpuhult a tetejét megpirítom, hogy legyen egy kis szine.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 5e76004fb5, 2009. dec. 2. 11:06
A savanyúkáposztás hús elkészítési módja és hozzávalói.