Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zamatos csirkemáj recept

Zamatos csirkemáj recept

A Zamatos csirkemáj hozzávalói:
50 dkg csirkemáj
0,5 liter tej
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olívaolaj
1 kiskanál majoránna


A Zamatos csirkemáj elkészítési módja:
A megmosott csirkemájat az áttört fokhagymával elkevert tejben áztatjuk 1 órán keresztül. Az olívaolajat összekeverjük a majoraánnával és beleforgatjuk a tejből kiszedett májat. Grillserpenyőben készre sütjük. Sült burgonyával és tejfölös uborkasalátával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A zamatos csirkemáj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook