Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Vörösboros kacsamell recept

Vörösboros kacsamell recept

A Vörösboros kacsamell hozzávalói:
40 dkg kacsamell
2 dl paradicsmlé
kevés olívaolaj
1 db vöröshagyma
2 evőkanál méz

bors
vörösbor


A Vörösboros kacsamell elkészítési módja:
A tisztított kacsamellet csíkokra vágjuk.Az apróra vágott hagymát olívaolajon megpároljuk,hozzáadjuk a kacsamellet,majd a paradicsomlét,mézet ,sót, borsot. Pár perc pirítás után,felöntjük a vörösborral,és lassú tűzön lefedve készre pároljuk. Körete lehet rizs,vagy burgonyalepény.


Kategória: Húsételek receptjei


A vörösboros kacsamell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook