Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Sárgarépás-vöröshagymás gombaleves recept

Sárgarépás-vöröshagymás gombaleves recept

Elkészítési idő 40 perc

A Sárgarépás-vöröshagymás gombaleves hozzávalói:
100g csiperkegomba
100g vöröshagyma
100g sárgarépa
tárkony
3 gerezd fokhagyma
2 db tyúkhúsleveskocka


A Sárgarépás-vöröshagymás gombaleves elkészítési módja:
felaprítjuk a fokhagymát,vöröshagymát, és a sárgarépát =utóbbit szeletekre majd cikkekre. nyers gomba esetén a gombát is. az összesen 300grammnyi zöldséget egy kisebb fazékba tesszük, felengedjük vízzel, amíg az kényelmesen ellepi a zöldségeket felforrás után beledobjuk a 2 leveskockát, és egy csipet tárkonyt. végül a zöldségek puhulásáig főzzük.

a tárkony tényleg csak egy csipet legyen ekkora adag elkészítéséhez. vigyázni kell vele mert ha sok, nagyon elronthatja az étel ízét!

a sárgarépát érdemes cikkekre vágni, hamarabb megfő:)

ízesítésnek ha valaki szereti, mehet bele kevés tejföl, de anélkül is finom:)


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A sárgarépás-vöröshagymás gombaleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook