Sárgarépás rizs recept
A Sárgarépás rizs hozzávalói:1 bögre rizs
1-2 sárgarépa
1 fej hagyma
ételízesítő, só
olaj
A Sárgarépás rizs elkészítési módja:
A hagymát apróra vágom, a sárgarépát lereszelem a sajtreszelőn. A hagymát elkezdem pirítani kevés olajon, majd a sárgarépával folytatom, végül a megmosott, lecsöpögtetett rizst is hozzáadom. Pár perc pirítás után felöntöm 2 bögre vízzel, ízesítem ételízesítővel és sóval. Addig főzöm, míg a vizet nagyjából beszívta, ekkor elzárom alatta a tűzhelyet, majd lefedve hagyom készre párolódni.
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2015. jan. 15. 14:45
A sárgarépás rizs elkészítési módja és hozzávalói.