Pikáns burgonyapüré recept
20,7 gramm
A Pikáns burgonyapüré hozzávalói:
(2 személyre)
50 dkg burgonya
1 tojás
1 evőkanál tejföl
1 evőkanál vaj/margarin
1 teáskanál mustár
vágott snidling
szerecsendió
só
A Pikáns burgonyapüré elkészítési módja:
A burgonyát sós vízben megfőzzük. A tojást keményre főzzük. A burgonyáról leöntjük a vizet, a többi hozzávalókat hozzáadjuk és a burgonyanyomóval összetörjük. Ízlés szerint teszünk bele szerecsendiót és - ha még szükséges - sót. Beleszórjuk a vágott snidling felét, másik felét a tálaláskor szórjuk a burgonyára.
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: Rozália, 2014. dec. 13. 19:19
A pikáns burgonyapüré elkészítési módja és hozzávalói.