Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Krumpli pacsa recept

Krumpli pacsa recept

A Krumpli pacsa hozzávalói:
75 dkg burgonya
10 dkg zsír
25 dkg liszt
1 tojás



A Krumpli pacsa elkészítési módja:
A megfőtt burgonyát áttörjük és kihűtjük. Megsózzuk, hozzáadjuk a tojást, a zsírt, meg a lisztet és összegyúrjuk. A tésztát liszttel meghintett gyúródeszkán kb. 1 cm vastagra nyújtjuk, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk és forró zsírban kisütjük. Húsokhoz, mártásokhoz adhatjuk.

Zsír helyett természetesen használhatunk margarint.


Kategória: Köretek receptjei


A krumpli pacsa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook