Majonézes csicseriborsó recept
A Majonézes csicseriborsó hozzávalói:1 konzerv csicseriborsó
6 evőkanál majonéz
3 evőkanál tejföl
1 gerezd fokhagyma
1 kisebb vöröshagyma apróra vágva
1 csokor zöldpetrezselyem
só
bors
A Majonézes csicseriborsó elkészítési módja:
A majonézt kikeverjük a tejföllel majd hozzátesszük az átnyomott fokhagymát, vöröshagymát az apróra vágott petrezselymet.Ízlés szerínt a fűszereket. Végül hozzákeverjük a leszűrt csicseriborsót. Egy kis időre hűtőbe tesszük,hogy az ízek összeérjenek. Sült húsok kíváló körete.
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2014. dec. 7. 20:04
A majonézes csicseriborsó elkészítési módja és hozzávalói.