Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Majonézes csicseriborsó recept

Majonézes csicseriborsó recept

A Majonézes csicseriborsó hozzávalói:
1 konzerv csicseriborsó
6 evőkanál majonéz
3 evőkanál tejföl
1 gerezd fokhagyma
1 kisebb vöröshagyma apróra vágva
1 csokor zöldpetrezselyem

bors


A Majonézes csicseriborsó elkészítési módja:
A majonézt kikeverjük a tejföllel majd hozzátesszük az átnyomott fokhagymát, vöröshagymát az apróra vágott petrezselymet.Ízlés szerínt a fűszereket. Végül hozzákeverjük a leszűrt csicseriborsót. Egy kis időre hűtőbe tesszük,hogy az ízek összeérjenek. Sült húsok kíváló körete.


Kategória: Köretek receptjei


A majonézes csicseriborsó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook