Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Sárgabarack lepény recept

Sárgabarack lepény recept

A Sárgabarack lepény hozzávalói:
20 dkg margarin
20 dkg cukor
20 dkg rétesliszt
5 tojás
2 ek. rum
50-60 dkg sárgabarack


A Sárgabarack lepény elkészítési módja:
A margarint a cukorral habosra keverjük. Félretesszük. A tojássárgákat, a réteslisztet, valamint a tojások felvert habját jól összedolgozzuk, és a két alapanyagot összekeverjük. Hozzáadjuk a rumot. Tepsibe öntjük, a tetejét beborítjuk a barackkal. Forró sütőben sütjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A sárgabarack lepény elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook