Sajtos-fűszeres bundában sült karfiol majonézzel recept
A Sajtos-fűszeres bundában sült karfiol majonézzel hozzávalói:150 g parmezán
3 db tojás
1 dl víz
200 g liszt (amennyit felvesz)
1 l étolaj
1 csipet só
1 csipet oregáno
1 csipet bors
1 fej karfiol
2 ek majonéz
1 ek olívaolaj
A Sajtos-fűszeres bundában sült karfiol majonézzel elkészítési módja:
A reszelt sajt, tojás, víz, liszt és fűszerek keverékéből keverjünk egy tészta masszát és hagyjuk pihenni. Lobogó sós vízben főzzük a karfiol rózsákat 1-2 percig, majd azonnal hűtsük le. Szárítsuk le őket egy papírtörlővel és lisztbe, majd a keverékbe mártva süssük aranybarnára. Majonézzel tálaljuk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2016. dec. 4. 18:21
A sajtos-fűszeres bundában sült karfiol majonézzel elkészítési módja és hozzávalói.