Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Sajtos-fűszeres bundában sült karfiol majonézzel recept

Sajtos-fűszeres bundában sült karfiol majonézzel recept

A Sajtos-fűszeres bundában sült karfiol majonézzel hozzávalói:
150 g parmezán
3 db tojás
1 dl víz
200 g liszt (amennyit felvesz)
1 l étolaj
1 csipet só
1 csipet oregáno
1 csipet bors
1 fej karfiol
2 ek majonéz
1 ek olívaolaj


A Sajtos-fűszeres bundában sült karfiol majonézzel elkészítési módja:
A reszelt sajt, tojás, víz, liszt és fűszerek keverékéből keverjünk egy tészta masszát és hagyjuk pihenni. Lobogó sós vízben főzzük a karfiol rózsákat 1-2 percig, majd azonnal hűtsük le. Szárítsuk le őket egy papírtörlővel és lisztbe, majd a keverékbe mártva süssük aranybarnára. Majonézzel tálaljuk.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A sajtos-fűszeres bundában sült karfiol majonézzel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook