Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Gyömbéres karfiol krémleves mandulával recept

Gyömbéres karfiol krémleves mandulával recept

A Gyömbéres karfiol krémleves mandulával hozzávalói:
1 db fehér hagyma
1 ek étolaj
1 ek vaj
1 kisdarab gyömbér
1 kisebb karfiol
300 ml tejszín
500 ml víz

bors
3 szál petrezselyemzöld
1 ek olívaolaj
1 ek mandula


A Gyömbéres karfiol krémleves mandulával elkészítési módja:
A kockára vágott hagymát és gyömbért kevés olajon és vajon pirítsuk meg és tegyük hozzá a rózsáira szedett karfiolt. Forgassuk össze az egészet, majd öntsük fel tejszínnel és vízzel. Főzzük készre, sózzuk, borsozzuk és turmixoljuk össze. Friss apróra vágottpetrezselyemmel, olívaolajjal és tört egész mandulával tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A gyömbéres karfiol krémleves mandulával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook