Rubint Réka 3 felsőtest, valaki csinálja? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nemtudom, hogy valaki olvassa-e még ezt. Én a napi 20 perc önmagadért dvd-ről csinálom a kart és nekem az nagyon bevált. Fogynom nem kellett, csak izmosodni akarok kicsit. Én fehérjét ittam minden torna után és heti 4szer csináltam a 20 percet, igaz eleinte 0,5kg-ossal majd 0,75 kg-ossal (nagyon vékony, gyenge a karom) és nekem már 1 hónap után látszott az eredmény! Nekem ez a 20 perces a kedvencem most is ezt csinálom, de most akarok emelni a súlyon.
Szió:-)
Én 3x csinálok 1 héten Réka felsőtestet. Nekem is ez a kedvencem,de én csinálom másik 3-at is tőle.
Szerintem akkora súlyzóval érdemes csinálni amekkorával végigtudjuk csinálni megállás nélkül a sok kis keresztet elől.Annak nincs értelme ,hogy folyton megálljunk,mert a sok pici kereszt égeti le egyedül a melltartó pánt és a hónalj közötti kis zsírdudort.Nekem 1,5 kg-s kézi súlyzóval sikerül végigcsinálnom megállás nélkül.Tricepsznél még rakok 0,5-0,5 kg-s csuklósúlyzót és a kézit összefogom,így az 3,5 kilóval megy ennél a programnál.
Kb 1 év után látszódott a változás a karomon,de ez hormonális okok miatt,másoknál olvasom,hogy ez sokkal rövidebb idő.
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Rubint Réka Napi 20 perc- hatalmas kitartással :) Valaki csinálja még?
- Csinálja valaki a Kérj új alakot a Jézuskától programot Rubint Rékával?