Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra! (beszélgetős fórum)
Szia adrien!
A combodat csak fogyással tudod vékonyítani.A súlyzós lábedzéseket nem ajánlom,mert attól csak erősebb,vastagabb lesz,én Rubint Rékára tornázok,próbáld ki segíteni fog,azzal feszesítheted is.:)
Nagyon ajánlom Réka 2011-es dvd-t.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, mert nem tudom, hogy milyen mozgáshoz fogjak hozzá... :(
Rendeltem egy rövidnadrágot, ami a combomat leszámítva tökéletes rám.
Szeptember óta 7 kg-t híztam, az akkori alkatomra bőven jó lenne.
Most viszont szeretném leadni ezt a felesleget, de úgy, hogy elsősorban a combomat vékonyítsam, hogy minél hamarabb fel tudjam venni a rövidnadrágot.
Milyen mozgásformákat ajánlotok, hogy minél hamarabb lemenjen a combomról a felesleg?
Sziasztok!
Jelentem ma visszatértem a sportolók körébe, futottam 20 percet:) Nem túl sok, de ahhoz képest hogy valamikor május közepén tornáztam utoljára, elég ennyi.
A programot úgy döntöttem nem fejezem be, nekem valahogy nem megy a fogyi ha alakformáló tornákat csinálok. Kb. 4 kilótól szeretnék megszabadulni, ezt leadom futással, és utána a súlytartás periódusában jöhet az alakformálás.
A fórum további sorsa? Hát igazából ezt a fórumot csak a májusi program kedvéért indítottam. Mint ahogy 2008-ban is indítottam egyet, de aztán ott úgy összejött a csapat hogy átkereszteltettük "Rendszeres mozgással a csinos alakért" címre.
Szerintem ezt a fórumot zárjuk le és ott folytassuk tovább a sporttal kapcsolatos eszmecserénket.
Jucus gratulálok!!!!!
Nagy lett errefele a csend:( Tegnap kosarazni voltam, 10 év után előzör. Hát ne mondjam, csak úgy dőlt rólam a víz:)
Mi lesz a fórum további sorsa?
sziasztok Csajok!
a múlt héten tiszta elmebaj volt, úgyhogy nem is volt időm tornázni! de legalább bringával melóztam!
fogytam viszot kb. 3 kg-t! :D mérni még nem mértem magam cm-vel! Igazából tegnap jutott eszembe! :DDD
láttam Ti is ügyik voltatok! :DD
Végül ma végeztem a programmal. Kicsit fura, hogy vége.
Tapasztalataim:
- laposabb lett a hasam (pedig tegnap jött meg, és ilyenkor mindig nagyobbnak látszik)
- könnyebben bírom a hasizomgyakorlatokat
Fogy nem hiszem, hogy fogytam, hisz az étkezésre nem figyeltem jobban, és egyébként is max 1-2 kiló feleslegem van, azt meg ennyitől nem lehet leadni. Mindenesetre hétvégén lemérem magam és összevetem a kezdő adatokkal.
További sok sikert és kitartást azoknak, akik még nem végeztek. Lelkileg nagyon jó érzés, ha teljesíted az előírt célt:)
Délután megcsináltam a hétfői adagot, még hátra van egy jóga és a mai.
Holnap fogok végezni, az tuti, mert holnap nem megyek futni sem.
Sziasztok!
Örülök hogy Ti azért haladtok, én fogalmam sincs mikor vesztettem fonalat. Majd egyszer ha ráérek megnézem, és mindent bepótolok. Most még futásra és sztepperezésre sincs időm, annyira összeszaladtak a dolgok.
Dehogy vagyok. Annyi elmaradásom van, hogy nem győzöm pótolni.
Tényleg, beírhatnátok, hogy ki melyik napnál tart a programban.
Ma pótoltam a 24. napi adagot, még hátravan a 25. nap. Ha ezeket megcsinálom, akkor holnap fogok a tegnapit és mait, így egy nap csúszással fogom befejezni a programot.
Szép napot!
Sziasztok Lányok!
Nagy elmaradásban vagyok. Egész hétvégén nem tudtam tornázni. A 24, 25, 26, 28, 29 napi elmaradásaim vannak. Ebből ma pótoltam a 26. és 28. nap torna részét, még a futás van hátra, de nagyon fáradt vagyok. Remélem sikerül rávenni magam még ma.
Nem szeretnék sok csúszást.
További ajánlott fórumok:
- Insanity, 60 napos edzésprogram!
- Májusi edzésprogram Rékával
- Hallott már valaki a sztár trénerről, Tracy Andersonról és a diétájáról illetve az edzésprogramjáról?
- Miért kell váltogatni az edzésprogramokat?
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra könyvében leírt edzésprogramjával kapcsolatban?
- Tony Horton féle edzésprogramok