RR - Alakreform Ősz/Tél magazint érdemes megvenni? (tudásbázis)
Én is megvettem, és bele is fogtam tegnap előtt. Kemény volt az edzés, ma jön a harmadik napi program, kíváncsian várom!
Főzni, én nem főzök, az már túlzás lenne két felé főzni.
Ismerős a helyzet!
Én is szívesen veszek tippeket!
Halika!
Én nem vettem meg az újságját, eddig csak tornáztam rá néha napján (amikor kedvem támadt). De nem kellett annyit mozognom, mert nagy súlyfelesleg mellett, azonnal megindulnak a zsírpárnák rólunk (akik nagyobb darabok).
Most itt vagyok, hogy kellene még legalább 3-5 esetleg 7 kg-t leadni, de annyira nehéz már, hogy egyszerűen nem bírom.
1 hete pár napja kezdtem tornázni, minden nap, és eredmény még nem sok. Persze az irtózatos izomlázat a combomban és a hasamban :D
Karácsonyig van egy cél kitűzve, hogy elérem e, az csak magamtól és a tornától függ... :D
Viszont tippeket szívesen fogadok, kinek mi jön be (na nem 2 hetes sztár diétákra gondolok...)!
Már enni sem szeretek, mikor teltség érzet jön rá... :D
Egyébként visszatérve Rékához tegnap a 90 perces Alakreform dvd-re tornáztam, és meg kell mondjam, az még mindig csúcs!
A magazinban nem tudom milyen gyakorlatok vannak, de szeretem látni ahogy csinálja, és nem magamtól kell felkelni, és tornázni pár gyakorlatot.
Hát igen, a konditermes részt kihagyom az tuti, inkább otthon tornázok majd mást.
És Ti elkezdtétek már? Van valami eredménye? Nekem az utolsó 4-5 kg-ot kéne leadni. Tavaly leadtam 10 kt-ot, de ez a vége nem nagyon akar menni!
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Kinek váltak be Rubint Réka alakreform programjai? És a kívánt hatást érte el vele?
- Hogyan használom minden nap a Rubint Réka alakreformját.....
- Holnaptól teljes erőbedobással: alakreform! :) Akar valaki csatlakozni?
- Mi a véleményetek Rubint Réka Alakreform dvd-jéről!
- Nem biztos, hogy megérte megvenni a "kuponos magazint" de...