Rozsos-teljes kiörlésű keksz recept
A Rozsos-teljes kiörlésű keksz hozzávalói:12 dkg RAMA
10 dkg tk búzaliszt
8 dkg tk. rozsliszt,
8 dkg nádcukor
1 ek méz
1 tojás
pár evőkanál lefőtt/erős kávé
2 tk sütőpor
8-10 dkg vágott/pirított dió és étcsoki
A Rozsos-teljes kiörlésű keksz elkészítési módja:
A Ramat és a cukrot kikeverjük, hozzáadjuk a tojást, majd a többi hozzávalót. Utoljára a diót és a csokit. Sütőpapírra adagoljuk evőkanállal, formázzuk. Előmelegített sütőben sütjük 180 fokon.
Nekem több, mint 30 darab lett belőle, nem fért bele egyszerre a két gáztepsibe, amit egyszerre tettem be a sütőbe.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: spatifillum, 2011. okt. 20. 18:58
A rozsos-teljes kiörlésű keksz elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.