Kenyér alacsony szénhidrátos recept
60 perc
192. kcal
3.48 gramm
26.89 gramm
40 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt
15 dkg teljes kiőrlésű rozsliszt
5 dkg len pehely
11 dkg sikér.
0,5 dl kefir,
1 evőkanál kókusz olaj,
1 mókás kanál cukor
5 dkg élesztő
1 teáskanál só.
1 dl tej,
4 dl víz
A Kenyér alacsony szénhidrátos elkészítési módja:
Összekeverjük. Dagasztjuk. Jénai formában 1 éjszakára-hidegre rakjuk. másnap 180 fokos előmelegített sütőben, 50-60 percig sütjük.
Lehet felszeletelve és adagokra csomagolva fagyasztóban tartani.
Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei
A receptet beküldte: Cetrin, 2016. jan. 5. 05:36
A kenyér alacsony szénhidrátos elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.