Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Rózsaszörp recept

Rózsaszörp recept

A Rózsaszörp hozzávalói:
30 dkg sötétvörös,illatos rózsaszirom
2 l víz
cukor


A Rózsaszörp elkészítési módja:
A rózsaszirmot a vízben addig főzzük amíg a víz piros lesz a szirmok pedig kivilágosodnak.Leszűrjük és 1 liter lére 1 kg cukrot számítva 20 percet főzzük,miután kihűlt palackozzuk,gőzölni nem kell.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A rózsaszörp elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook