Rövid tüsi hajam egyszer lett festve padlizsánra. Szeretnék egy 7.1es szint.Egy szőkités majd festés elég? (tudásbázis)
5. fc7674e730
2011. febr. 15. 18:35
Helló!!!
Én pont ma festettem egy b.nőmnek és úgy hogy sötét vörösből, világos vöröst csináltunk szőkítés nélkül! C.B4. extrával( Priviben elküldöm mert nem lehet reklámozni!:) ) csináltam, és nagyon jó lett!!!! 2-3 szín árnyalatot is lehet vele világosítani, sőt 1 nap 3X is használhatod! Annyira érzékeny és jó hogy nem töri, szárítja vagy vagy dobja le a festéket mint a sima szőkítés/ szivatás!!!! Én csak ajánlani tudom!!!!!
4. f303be5590
2011. jan. 25. 19:20
szép lehecc :D:D:P
3. vikucka
2011. jan. 25. 16:46
ja bocsi félre olvastam... szerintem a szőkités és a festés elég lesz. Bár a lenövesztés a legegyszerűbb.
2. vikucka
2011. jan. 25. 16:46
Attól függ milyen az alapszined. A padlizsánból szőkét csinálni szőkitéssel lehet - szerintem. Bár nem vagyok fodrász. A legegyszerűbb, ha megvárod, mig a rövid tüsi hajad lenő és úgy próbálod meg a szőkét.
1. bf91284513
2011. jan. 25. 16:36
Rövid tüsi hajam egyszer lett festve padlizsánra. Szeretnék egy 7.1es szint.Egy szőkités majd festés elég?
További ajánlott fórumok:
- Mit készítesz padlizsánból?
- Hogyan lehet elkerülni, hogy a felhasználás során a padlizsán keserű legyen?
- A padlizsánkrém nagyon csípős lett, hogyan tudnám helyrehozni?
- A megmaradt házilag készített padlizsánkrémet hogy tudnám tartósítani?
- Ha a festett fekete hajamra, intenzív padlizsán festéket teszek, milyen szín lesz a végeredmény?
- Hogy süssem meg a padlizsánt?