Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogy süssem meg a padlizsánt? fórum

Hogy süssem meg a padlizsánt? (tudásbázis)


2011. jún. 2. 17:14

köszönöm a válaszokat még egyszer!

Betettem a sütőbe, s kíváncsiak várom a végeredményt :)

14. g_eszter (válaszként erre: 13. - Era06)
2011. jún. 2. 17:14
bármit sütök sütőben, mindig teszek alá valamit, mert az odaégett dolgokat a tepsiről nagyon nem szeretem surolni :)
13. era06
2011. jún. 2. 14:13
Sütőben sütöd, akkor a tepsibe tegyél alufóliát , hacsak nem akarsz trutyit sikálni
12. reload
2011. jún. 2. 12:53
Én is sütőben sütöm, össze-vissza szurkálom :DDDD Elején be szoktam tekerni alufóliába :)
2011. jún. 2. 12:48
köszönöm szépen a segítséget mindenkinek! :)
2011. jún. 2. 12:42
Én úgy szoktam, hogy karikákra vágom, jól kiáztatom kb fél óra 20 percig, és utána le kell jól csepegtetni meg átmosni és akkor be a serpenyőbe egy csöpp olaj alá, meg fűszerek rá.
9. Panni58 (válaszként erre: 7. - G_eszter)
2011. jún. 2. 12:24

Jó alaposan szurkáld meg villával, mert nekem egyszer felrobbant... :)

Kicsit összeesik, és barnás színű lesz, ebből már látod, hogy kész van.

8. kisj (válaszként erre: 7. - G_eszter)
2011. jún. 2. 12:19

mondjuk megszúrod egy villával

de ha kicsit megég akkor sincs baj, hiszen meg fogod hámozni

2011. jún. 2. 12:04
Honnan tudom, hogy sütőben mikor lesz jó? Nem szeretném megégetni.
2011. jún. 2. 12:03
Meg lehet sütni a sütőben is. Igaz nem lesz annyira füstös íze, mintha grillen sütnéd, de azért úgyis fincsi lesz. Megszurkálod pár helyen tűvel vagy villával, egyben beteszed a sütőbe egy tepsin és megsütöd. (Míg el nem feketedik a héja.) 180 fokon kb 40 perc-egy óra.
2011. jún. 2. 12:03

A sütőben is meg lehet sütni, de Én nem szoktam

szétvágni, mert így a héjában -mint egy burokban-

jól megpuhul a zöldség és nem szárad ki!

2011. jún. 2. 12:01
Szerintem sütőpapírt teszel egy tepsibe arra a félbe vágott padlizsán és sütöd. Jónak kell lennie. Ha kisült a belsejét kanállal kiszeded és hozzákevered a krém többi részét.
2011. jún. 2. 12:01
a sütőbe berakhatod, mi is ott szoktuk
2011. jún. 2. 11:57
Padlizsánkrémet szeretnék készíteni, de egyelőre nincs ötletem arra, hogy kellene megsüssem. Nincs fém lapkám, amit az aragázra kellene tenni (anyukám azon süti). Sütőben is meg lehet sütni jóra? Vagy esetleg aragázon egy serpenyőben? Kicsit elveszett vagyok most, még soha nem csináltam.
2011. jún. 2. 11:56
Hogy süssem meg a padlizsánt?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook