Ugye nem terhesség? (beszélgetés)
Nem lehet visszafordítani csak halkan megjegyzem.
A vazektomia végleges.
[link]
Azoknak javasolt, akiknek van már gyerekük és nem akarnak többet. Rájuk építenek a spermabankok, műtét előtt tehetnek be anyagot.
...persze, és szoptatás alatt sem lehetsz terhes 🤣
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ akkor számolgassatok csak, izguljatok majd kapartok 🤷♀️🤷♀️ felelőssegteljes dolog ez is...
Mikor történt és hányadik ciklus napon ( mensi első napja az első nap) és persze mennyire pontos és milyen hosszúak a ciklusaid? Alapvetően egy ciklusban csak kb 24 óra amíg megtermékenyíthető egy nő.
Dehogy lesz. Ez marhaság. Rengetegen védekeznek így az ismeretségi körömben, senki nem lett véletlen terhes. de ezzel kell egy jól működő, felelősségteljes pasi is.
Persze jobb a gumi, biztosabb. Betegségek ellen is véd.
A számolós szex, csak tűpontos ciklusnál jó. Csak pár nap ingadozás is elég, hogy pont a peteérésre sikerüljön az aktus.
A fogamzásgátló meg nem túl jó opció.
Egy fiatal, meg nem szívesen rakat spirált amíg nem szült, ráadás, annak kilóg a vége a hüvelybe.
Szóval lehet válogatni.
Jaj ne viccelj már! Az, hogy valahol vissza tudják fordítani, az nem azt jelenti, hogy ez a való életben is működőképes dolog.
Orosz rulett amúgy, hivatalos statisztika szerint 120 megszakított aktusból 1 lesz terhes. Gyakorlatban viszont minden 5. De nem kell ezen aggódni, max kaparás a vége 🤭 és megint megdől az az elv is h 1 nő 2 dologért tesz meg mindent....azért h legyen gyereke és hogy ne 🤔 és bocs a finek, de miért nem védekezel egyéb módon, nem vittek el a szüleid vagy bárki akivel ezt megbeszélhetnéd?
Vannak olyan napok, amikor úgymond lehet. Előző párommal mi is ezt számolgattuk, nálunk nem is volt ebből gond, pedig én végig benne maradtam.
Amúgy miért ne lehetne idősebb pasija egy 19 évesnek, a mai világban?! 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Pasiknál visszafordítható dolog, nem úgy mint a nőknél, olvass utána. Ez a legjobb amit tehet
Szerinte 40-50 éves pasija van a 19 éves lánynak?
Mert ennél hülyébb dolgot nem is mondhattál volna, hogy köttesse el magát, 19-20 évesen??????????
Hány napos a ciklusod? Hányadik napon volt a szex és mikor teszteltél?? Az aktus után leghamarabb 10 nap, mire kimutatja teszt, de inkább 14 a biztos. Ez kb akkor van, amikor meg kellene jönnie.
Egyébként kicsi az esély, hogy terhes vagy. Mi vagy 10 évig védekeztünk ezzel a módszerrel. Persze van aki már attól is teherbe esik, hogy ránéznek...
Sztem kötesse el magát a párod, és nem lesz többé ilyen kérdésed. De mivel a pasik azt hiszik ettől nem lesznek férfiak, marad a gyógyszer/spirál/gyöngy neked, tömheted magadat hormonokkal, csak h ő férfi maradhasson. Ami a fő kérdésedet illeti, ha nagyon aggódsz, akkor irány a doki és esemény utáni tabletta, ami megintcsak tele van 1 havi felesleges hormonnal, de legalább megnyugszol. De 2 legyet 1 csapásra, mert egyből tudsz mást is iratni.
Helló lányok!
Aggódom, mert nem akarunk gyereket, azonban a barátomat és engem elkapott a hév, és sajnos védekezés nélkül egymásnak estünk. Nem védekeztünk, habár nem belém ment el, az előspermáktól nagyon félek. Ma reggeli teszt negatív.
De aggódunk.
Mit csináljunk?
Köszi! Vivi, 19
További ajánlott fórumok: