Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tudna nekem valaki segíteni, hogy lehet és hol érdemes a padlizsánt tárolni? fórum

Tudna nekem valaki segíteni, hogy lehet és hol érdemes a padlizsánt tárolni? (tudásbázis)


2010. júl. 28. 13:39
Legjobb a mélyhűtőbe tárolni.Elöször megsütöd,aprora vágod és zacskoba teszel egy adagra valot.Üvegbe eltenni nagyon kényes és ha nincs jol kidunsztolva könnyen megromlik,nem beszélve hogy az ize is más lesz a tartósító szertől.
9. Tinababy76 (válaszként erre: 8. - 99279bb06f)
2009. szept. 19. 07:14
Igen, így legalább nem csak padlizsánkrémet tudok elrakni.Ebben nem voltam biztos, hogy egyben, vagy szeletelve tegyem fagyóba. Ha van más ötletetek, akkor szívesen fogadom azokat is! Köszike!
8. 99279bb06f (válaszként erre: 7. - Tinababy76)
2009. szept. 18. 17:55

A kész krémet szoktam betenni a fagyasztóba. Felolvasztani viszont lassan kell, szobahőmérsékleten.


A nyers padlizsánt szeletelve is le lehet fagyasztani. Arra gondolok, hogy ha előveszed, akkor pici olajon megsütöd, vagy sajttal, vagy rakottnak. Ezt kérdezed?


Egyben nem tenném mélyhűtőbe, csakis konyhakészre elkészítve. Nem úgy, mint a paradicsomot, bár lehet, hogy úgy is el lehet tenni, de azt még nem próbáltam, csak karikára vágottat.

7. Tinababy76 (válaszként erre: 6. - 99279bb06f)
2009. szept. 18. 16:37
igen, a padlizsánkrémet többféleképpen meg tudom csinálni.nekem a tárolása lenne a fontos. nem tudom, hogyha a fagyóba teszem nem veszti-e el az ízét.néztem több helyen, de mindenhol csak a padlizsánkrémre találtam megoldást.
6. 99279bb06f (válaszként erre: 5. - Tinababy76)
2009. szept. 18. 13:04
Szerintem a padlizsánkrémre gondolt. Savanyúságnak nem láttam még padlizsánt.
5. Tinababy76 (válaszként erre: 3. - 2104cc91e8)
2009. szept. 18. 13:02
ugyanúgy, mintha mondjuk ubit, vagy paradicsomot raknál el?
2009. szept. 18. 10:16
én elkészítve fagyasztóba raktam
2009. szept. 18. 06:55
Üvegben, elkészítve:)
2009. szept. 18. 06:47

Homok, pince.

Kevesebb ideig hűtő, gyümölcstároló rekesze.

Megsütve, krémként, mélyhűtő.

2009. szept. 18. 06:25
Tudna nekem valaki segíteni, hogy lehet és hol érdemes a padlizsánt tárolni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook