Problémás lehet, ha postán maradó csomag rendelésénél a számlázási címhez egy régi lakcímem írom be? (tudásbázis)
Postán elkérik az igazolványt. Ha csomagautomatába kéred a csomagot, akkor mindegy, milyen címet adsz meg. Igaz, ott mindegy is, mert senki nem fogja látni.
Szerintem amúgy más csomagját nem lehet csak úgy odaadni másnak (igaz, egy címen lakónak, ha családtag, megtehetik). Még kis faluban sem teszik meg, ahol tényleg ismerik egymást az emberek, szigorú szabályok vannak hozzá.
Egyébként a postán is megkérheted a dolgozókat, hogy kezeljék bizalmasan a csomagjaidat, ehhez jogod van a magánéleted védelmében. De tényleg az a legjobb, ha nem a postára kéred a csomagot.
Valtoztasd meg mindenhol minden cimet!
En kidobok minden levelet, ami elfelejtett cimre jon. Ha a szomszed levelet, csomagjat rossz helyen hagyjak, atviszem. De ha az elottem itt lako levele folyton ide jon, en a 100 meterre levo postaladaig sem megyek le.
Jelentse at a cimet!
Eszembe jutott, hogy van itthon postán maradó csomag doboza címkével együtt.
Valóban nincs rajta a címem, vagyis feleslegesen aggódtam.
Nagyon köszönöm, hogy segítettetek. 🤍
Nem szokott rajta lenni a sajat cim a papiron csak a neved.
Miert nem kered akkor valamilyen automataba inkabb? Ott senki se latja.
Röviden: csomagom fog érkezni postán maradóra, bizonyos emberek pedig folyton kutatnak, nyomoznak utánam, ők is szoktak a postára menni.
Mivel egy a lakcímünk, attól félek a postai dolgozó jóindulatból el fogja nekik szólni magát, hogy a címükre (bár nem az ő nevükre) várakozik egy csomag is (nincs nagy csomagforgalom itt).
Ezt úgy tudnám elkerülni, ha a rendelésnél a számlázási címhez nem a jelenlegit adom meg, de nem tudom ebből lehet-e probléma.
További ajánlott fórumok:
- Tanulási problémás a gyermekem!
- Mennyire lehet problémás próbaidő alatt két héten belül egyből táppénzre menni?
- Fáj a lábad? Problémás a körmöd? Csevegjünk.
- Viselkedési problémás kutyák!
- Gyereknevelés problémás 11 évesnél.
- Menstruációs problémás:rövid vagy hosszú ciklusok, kimaradások, rendszertelen, erős vagy gyenge vérzés hirtelen én ennek lehetséges okai?!